Tre gode råd til sundere hår

Dette indhold er sponsoreret 

Det kan være svært at holde et sundt hår, når man har en travl hverdag. Der er mange forskellige udfordringer, som vi skal igennem i løbet af en arbejdsuge, og det er først når man når til fredag, at man egentlig har tid til at pleje sig selv og sin krop. Det er derfor vigtigt at kunne gøre små ting i løbet af ugen, som ikke tager så lang tid, men som kan gøre en kæmpe forskel i forhold til dit hårs sundhed. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du får et sundere og mere friskt hår, som ikke tager mere end fem minutter. Er dette ikke nok kan du finde mere inspiration på Kendte.dk, hvor du kan følge med i de nyeste hårtrends fra kendte over hele verden. 

Godt med væske

Det vigtigste du kan gøre for dig selv og dit hår er at drikke rigeligt med væske. Når du drikker rigeligt med vand, så sørger du nemlig for at dine depoter er fyldt op, og at håret ikke bliver udtørret. Når din krop er hydreret, så har den det godt, og det er derfor vigtigt, at du drikker minimum to liter vand om dagen, så din krop altid er fyldt op på sine væskedepoter. Dette vil dog ikke kun hjælpe på dit hår, det vil også hjælpe på dit humør og på din energi, da kroppen har brug for vand for at kunne fungere optimalt.

Husk balsam

Når du bruger shampoo er det vigtigt, at du efterfølgende bruger en god og fed shampoo. Dette gør en forskel, fordi din shampoo renser det yderste naturlige fedtlag i din hovedbund, hvilket inkluderer de olier, som din krop naturligt producerer, og dette skal efterfølgende skiftes ud med andre fedtstoffer, da din hovedbund ellers kan blive tør. Når du benytter din balsam, skal du huske, at du skal give de yderste spidser af håret et tykkere lag end det inderste, da dette gør, at dit hår får sundere og stærkere spidser. Når du tilføjer balsam til dit hår giver du det også forskellige mineraler og vitaminer, som findes i balsammen, og det er derfor en god ide at investere i en god balsam, som er skabt til den type hår, som du har.

Lad dit hår lufttørre 

Hvis du gerne vil passe bedre på dit hår, så kan du starte med at lade det lufttørre. Dette gør, at dit hår får lov til at tørre i en naturlig process, som ikke overbelaster hårstråene. Når du benytter idg af en hårtørre, så varmer du håret op til en temperatur, som kan skade det på længere sigt. Dette gælder også brugen af fladjern og krøllejern, som begge varmer håret op til ofte over 170 grader, hvilket vil sige, at du brænder dit hår i en form, som det ikke naturligt har. Vil du derfor passe på dit hår, så skal du lad edet tørre naturligt, og kun benytte krøllejern og fladjern så få gange som muligt.