Sådan får du en bæredygtig og grøn frisure

Dette indhold er sponsoreret

Efter en lang, kold og mørk vinter, er der rigtig mange ting, der trænger til eftersyn og fornyelse. Det kan være, at haven ser noget slidt ud, hjemmet trænger til en hovedrengøring, eller at garderoben skal skiftes ud til lidt lettere og mere kulørt forårstøj. Der er mange ting, som man skal have set efter, og det kan virke lidt uoverskueligt, og man orker næsten ikke at komme i gang. Men når man er kommet godt igennem alle opgaverne, og det hele bare er trimmet tiptop, så får man fornyet energi. Det samme gælder trimningen af dig selv. Især håret bærer præg af, at have været lukket inde af tørklæde eller hue. Men det kan der også rettes op. Ved et besøg hos en grøn frisør, er du som ny igen og kan gå foråret i møde, struttende af sundhed og med fornyet energi.

Hvorfor vælge en grøn frisør?

For de fleste er det vigtigt, at se velplejede ud, og det kan en nyklippet frisure gør rigtig meget ved. Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvilken frisør du vælger at bruge. Om du går efter pris, placering, eller om du har også har en idealistisk holdning til valg af frisør, og går efter den bæredygtige slags. Hvis dit hår skal have en klipning, følger der også ofte en hårvask med, ligesom der ofte også er lidt forkælelse med efterpleje også. Hos en grøn frisør går de op i både kundernes, frisørernes og miljøets sundhed. Her anvender de kun produkter, som er godkendt til grønne frisørsaloner. Produkterne som bliver brugt, er mærket med Svanen, Allergy Certified, Vegan og Cosmos Organic. Ligesom deres farver og produkter er uden unødig kemi, så de også kan bruges til for eksempel gravide kunder.

Et sundt klip med god samvittighed

Vil du gerne se godt ud med en smart frisure, og en god samvittighed, kan det anbefales, at du benytter dig af de grønne frisører. At finde en grøn frisør i København er relativt nemt, men faktisk er der saloner over hele landet, som har tilsluttet sig bølgen af bæredygtighed, ved kun at anvende produkter, som er mærkede, og som er sundere for dig, frisørerne selv og miljøet. 

Det kan være svært, at få tænkt bæredygtighed og sundhed ind i din hverdag. Men det er egentlig kun din fantasi, der sætter grænser for mulighederne. Men med lidt tankevirksomhed, god vilje og lysten til også at gøre en forskel, både for dig selv og miljøet, kan du også være med til at bidrage til et bæredygtigt samfund, og din samvittighed vil have det godt.