Frisør i Glostrup Neergaard hairdesign – kvalitetsklip

neergaardhairdesignEfter at have haft samme frisør, følte jeg at det var tid til at skrifte da tiden var løbet fra min gamle frisør i Glostrup.

Derfor forhørte jeg mig i mit netværk om der var nogle som kendte en god frisør. Her var der en del som pegede på Neergaard hairdesign som et rigtigt godt sted.

Der var ikke så meget andet at gøre end få prøvet stedet.

Førstehåndsindtryk

NeergaardNår man først kommer ind hos Neergaard hairdesign kan man godt se at det er en forholdsvis ny frisør.

Alt er pænt, rent og lokalet ser stort og rummeligt ud. Det vidste sig så også at Sandra som ejer frisøren, har overtaget salonen for godt 5 år siden og at hun af flere omgange har renoveret, hvilket betyder at salonen nu står knivskarpt. Stilen i salonen afspejler rigtigt fint, det unge og friske personale som arbejder der.

Alle de nyeste blade og kvalitets kaffe

Jeg går op i 2 ting når jeg går til frisøren. De første er at der er ordentlig kaffe, de næste er at de har de nyeste blade. Jeg elsker kaffe og derfor skal der selvfølgelig være ordentlig kaffe når jeg alligevel skal sidde og slappe af i en halv time.

Jeg har ikke selv noget abonnement på nogle blade, men jeg elsker at læse i dem. Så derfor skal der være et bredt udvalg af nye forskellige blade som eks. Euroman eller M. Begge disse krav bliver opfyldt hos Neergaard hairdesign..

Plads og ro til at snakke

Jeg har tidligere været kunde i en frisør salon hvor man nærmest sad skulder mod skulder med de andre kunder, det var ikke nogen fornøjelse. Ikke nok med at man sidder tæt, så bliver man lige pludselig en del af alle andres samtale og alle andre bliver en del af din. Sådan er det ikke hos Neergaard Hairdesign, her er der massere plads og man kan sagtens have en samtale med sin frisør uden at hele salonen er involveret i ens samtale.

Ring og bestil tid på 43 96 47 23 eller besøg Neergård på Brøndbyvestervej 27, 2600 Glostrup.