Hårvoks

Tre danske webshops der sælger voks til priser under både frisøren og supermarkedet.

Tjek dem ud og se hvor din hårvoks er billigst.

Se Prisen hos Billigvoks

Se prisen hos Nicehair

Denne artikel er delt op i to sektioner, for at gøre det hele lidt mere overskueligt. Hvis du ikke har erfaring med hårprodukter selv, og skal ud at købe hårvoks til en gave, så er det første sektion, som du skal læse grundigt igennem. Hvis du derimod er på udkig efter en god hårvoks, eller andre hårprodukter til eget brug, så skal du dykke ned i sektion to. Der tages udgangspunkt i to forskellige ting i de to sektioner, så det er derfor vigtigt, at du vælger den rigtige sektion, så du får den mest brugbare information – du kan selvfølgelig også læse begge sektioner, og blive klogere på, hvilken hårvoks du skal bestille.

Vælg den rigtige hårvoks som gave

Hvis du aldrig selv har anvendt hårvoks, så kan det være svært at købe en hårvoks til en anden person. Spørgsmålet er, hvad man kan gøre i en sådan situation, så man kommer hjem med det perfekte produkt. Der er intet, som er mere træls, end at modtage en gave, som man egentlig ikke ønsker at bruge. Det er vigtigt, at hårvoksen lever op til ens krav, så man ikke har en voks, som egentlig ikke kan det, som man gerne vil have, at den skal kunne. Så tænk dig om, inden du køber en hårvoks – det er ekstra vigtigt, at du ikke bare køber den, som står først for, når det er til en gave (eller sørg for at man kan bytte produktet – det kan man de fleste steder). Det kan godt virke fristende, hvis du ikke har erfaring med nogle af de mange forskellige produkter, men det kan ikke anbefales. Dyk lidt længere ned i produkterne, hvis du ønsker at give den helt rigtige hårvoks i gave.

Men det er heller ikke smart, at spørge personen, som skal have gaven, hvilken hårvoks han/hun bruger. Så er gaven ved at være afsløret. Så det du kan gøre er, at du kan spørge en person, som er tæt på ham/hende der skal have gaven, og spørge, hvilken hårvoks modtageren bruger. Det er det nemmeste og hurtigste. Ellers skal du ind og undersøge, hvad der gør, at de forskellige hårvoks skiller sig ud fra mængden. Her er lidt fakta, som du kan bruge i din søgen på den rigtige hårvoks. Der findes hårvoks til tørt hår, hård voks, blød voks osv. Her er et par gode steder at starte.

  • ID hair er et dansk mærke. Det er det mest populære firma, som producerer voks på det danske marked. Det anbefales derfor, at du altid starter med dette mærke. De har et godt udvalg, med hårvoks, som dækker alle tænkelige behov og krav – det smarte med ID hair er, at man kan blande deres forskellige hårvoks, så man får en helt unik blanding, samtidig med, at det ikke koster vanvittigt meget.
  • Ved at handle på nettet kan du spare mange penge. Med hårvoks er det også sådan, at du sparer flere penge, alt efter, hvor mange styk du bestiller. Stykprisen bliver lavere, hvis du køber 5 styks frem for 1. Så overvej om det kan betale sig at købe flere, og bruge dem til gaver senere hen, eller selv bruge dem.
  • Hårvoks kan holde sig i langt tid. Køb derfor flere styks, da du sparer ved at købe dem på samme tid, frem for at købe 1 styk, hver gang du skal bruge en hårvoks. Køb i stedet en pakke med flere i, og gem resten. Gå til side med tilbud på ID voks.

Find den bedste hårvoks til dit hår

I denne sektion finder du nogle gode råd til, hvordan du kan finde den bedste voks til dit behov. Som nævnt i sektion 1, kan det kun anbefales, at du køber en pakke med hårvoks, frem for en enkelt. Holdbarheden er lang på hårvoks, og uanset om du er storforbruger eller kun bruger hårvoks i specielle anledninger, så kan det kun betale sig, at købe en pakke hos en dansk netbutik. Hvis du før har brugt hårvoks, og stadig bruger det, så har du erfaring med hårprodukter. Hvis du har prøvet produkter fra flere forskellige mærker, har en du kæmpe fordel, når du skal finde det optimale produkt.Hvis du har prøvet et par forskellige mærker, har du formodentlig en fornemmelse af, hvad der gør de forskellige mærker specielle. Det kan du bruge, når du skal finde den bedste hårvoks. Du ved hvilket mærke du skal gå efter, og ved i den forbindelse også, hvor mange penge produkterne koster.

Men alle skal starte et sted. Så hvis du aldrig har anvendt hårvoks, skal du også have et par tips til at vælge den rette hårvoks. Der er primært 2-3 mærker, som kan anbefales, at du undersøger, når du skal finde en god hårvoks. Det er Renati, som har været meget populært i Danmark, men er overgået af det danske mærke, ID hair. Det andet mærke er som sagt ID hair, og det sidste du kan kigge på er American Crew. Alle 3 mærker, som skiller sig ud fra mængden på en række punkter.

Hårvoks kan du også spare mange penge på at købe online. For at sige det ligeud, skal du aldrig købe hårvoks hos en frisør eller et supermarked. Det kan aldrig betale sig. Frisøren tager en fast høj pris, og supermarkederne tager også mere for produkterne, end de danske webshops. Også selvom supermarkederne har produkterne på tilbud. Det kan med andre ord, ofte betale sig at købe hårvoks på nettet.

Der er selvfølgelig en række forhandlere, som man skal være ekstra meget opmærksomme på. Det er blandt andet Nicehair og Billigvoks. Det er 2 af de største webshops i denne branche, og også 3 af dem med bedst kundeservice, samt bedste priser og leveringstid. Derudover er det også muligt at få hjælp til at vælge den helt rigtige hårvoks hos nogle danske forhandlere. Alt i alt, skal du være meget opmærksom på, hvor du køber din hårvoks, og hvilken voks du vælger at købe. Heldigvis koster hårvoks ikke særlig meget, så du kan sagtens prøve et nyt produkt, uden at betale særlig meget for det, for at se, om det passer til dine behov. Så længe du husker at købe produktet over internettet, kan det ikke gå helt galt.Hårprodukter til folket

Voks, shampoo, balsam, gele, hårspray er en af de måder vi finansierer godfrisør.dk på. Vi reklamerer for nogle af de bedre hårprodukter som findes på markedet. Vi har et samarbejde med de shops du ser her på siden og de støtter os – så støt dem!

Bliv anmelder af frisører og hårprodukter

Vil du gerne være anmelder af nogle hårprodukter eller har du allerede en erfaring med en bestemt type hårprodukt som du gerne vil dele så send os en mail med din vurdering. Hvis du vil være en fast anmelder så tag også kontakt på info snabela godfrisoer.dk.