God frisør i Skanderborg – Frisør A

frisør-skanderborgJeg hedder Sandra og har de sidste 2 år været fast kunde hos Alice v Frisør A – Hår & Hudpleje nær Skanderborg, og det har været en god oplevelse hver gang. Salonen ligger i en lækkert istandsat gammel bygning med gratis parkering lige uden for døren.
Frisør anbefalinger i Østjylland

Jeg fik selv anbefalet Alice, da jeg flyttede til skanderborg. Jeg var ellers rigtig godt vant, da jeg boede i København og brugte rigtig mange penge på mit hår. Min veninde havde fundet Alice – vistnok på en Google-søgning på “frisør skanderborg”. Og jeg er rigtig glad for hendes anbefaling (0;

Hos Frisør A er der altid en super god og hyggelig stemning, og Alice tager sig god tid tid til at snakke om mit valg af frisure, og hvilke produkter der er bedst til mit hår.

God frisør med uddannelse

Alice er en super dygtig og meget veluddannet frisør. Hun er på diverse hår-kurser flere gange om året. Derudover laver hun også hair extensions med forskellige påsætningsmetoder. Selv har jeg haft hair extensions i i et års tid nu. Og her fik jeg virkelig god vejledning i vask, pleje og behandling, så de kan holde bedst muligt. Det kræver nemlig en hel del pleje, og man skal påregne lidt ekstra “badetid”, når man har extensions i.

Frisør A tilbyder udover alm. klip også permanent, farve, reflekser samt farvning af bryn og vipper.

Udover frisør med den 4-årige frisøruddannelse er Alice også uddannet kosmetolog. Hun tilbyder derfor også ansigtsbehandlinger, voksbehandlingerFrisør A tilbyder også ansigtsbehandlinger og massage – det har jeg dog ikke prøvet – men jeg har hørt meget godt om hendes behandlinger.

I hendes “wellness-afdeling” tilbyder hun forskellige former for ansigtsbehandling til både mænd og damer samt specielle ansigtsbehandlinger til teeangere. Derudover kan du få voksbehandlinger fra top til tå, frugtsyrebehandlinger, wellness-pakker, og rygmassage.

Alice har desuden specialiseret sig i at sætte hår og lægge makeup til bryllupper og gallafester. Hun er utrolig kreativ både med hår, makeup og tøj.

Hos Frisør A kan du også købe forskellige serier af frisørprodukter. Alice sælger blandt andet Moroccan Oil, som er en fantastisk olie til os med hair extensions. Den forlænger virkelig levetiden på håret, og jeg er rigtig glad for, at Alice anbefalede den til mig.
Derudover forhandler hun ID Hair og GHD hvilke alle er anerkendte produkter.

Så hvis du bor i Skanderborg og vil finde en ny frisør, kan jeg kan varmt anbefale Alice, hvis du vil have nyt smart hår.
Frisør Adresse Kvarter Online booking Pris Herre/Dame
Frisør A – Hår & Hudpleje Hotelvej 7A Skanderborg Ja 290 kr/340 kr

Kender du Frisør A?

Hvor mange stjerner giver du?