Billig frisør

Billig frisør
Billig frisør

Kan en klipning blive for billig? De fleste kender til de frisører som klipper for 100 kroner og primært klipper med skægtrimmer.

Ofte har sådanne frisører ingen uddannelse og har lært det de kan fra en anden frisør – der måske heller ikke har en uddannelse.

De fleste af os vil gerne have noget lidt bedre – men helst uden at det bliver for dyrt. Er 500 kroner for en klipning dyrt? Er 800 kroner? Nogle steder kan man blive klippet til priser på flere tusinde kroner!

De fleste vil gerne finde en frisør hvor pris og kvalitet har et rimeligt forhold. En billig frisør er i dagens Danmark en frisør der har en pris mellem 100 kroner og 350 kroner. De dyreste klipninger man kan få i Danmark koster 2000 – 3000 kroner.Elevklip på frisøruddannelsen oversigten her

Et alternativ til frisørsalonerne er at blive klippet på frisørskolerne. Der findes frisørskoler i del fleste større danske byer: København, Roskilde, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding, Nakskov. En frisør uddannelse varer 4 år, men faktisk foregår kun 60 af ugerne (1½ års skolegang) på en skole. Resten foregår som praktik i en frisørsalon. Men mens frisøreleverne er på skolebænken skal de øve sig i noget “rigtigt” hår. Klipningen foregår under supervision af deres undervisere og resultaterne er som regel rigtig gode – men man ofte beregne lidt ekstra tid.

Frisørskole Adresse Kvarter Online booking Pris Herre/Dame
Kbh Frisørskole Vesterbrogade 28, 1. th Vesterbro 49kr/99kr
Aarhus Tech Halmstadsgade 6 Aarhus N
Odense frisørakademi Slotsgade 20, 1. th Odense 115kr/125kr
Aalborg salonstyle Øster Uttrup Vej 1 Aalborg
Elevklip Odense, Århus og København

Når frisørelever er ude i praktik i en salon kan du også få en såkaldt elevklipning dvs. en klipning foretaget af en frisør under uddannelse (men som er i praktik eller under oplæring) hos en “rigtig” frisør i en salon. Her er prisen som regel højere end på frisørskolerne, men det er også et bedre resultat. Det er nemmest at finde en elevklipning i de større byer hvor salonerne har lidt mere volume.

Find de billige og de gode frisører

Frisør er som sådan ikke en beskyttet titel, så hvis du vil være sikker på at blive klippet af en “rigtig frisør” så skal du evt. tjekke deres uddannelse via deres hjemmeside eller måske spørge dem direkte hvor de har gået i skole eller hos hvem de har været i lære og praktik. På Godfrisoer.dk har vi fundet og listet nogle gode (og billige) frisører i København, Århus og Odense.
Hvad får du ikke hos en billig frisør?

Der er jo en grund til at en billig frisør er billig, så hvad går du glip af når du betaler mindre end 200 kroner for en klipning?

  • Med al sandsynlighed er der ikke inkluderet hårvask og opfølgende studsning.
  • Du bliver nok ikke klippet af en uddannet frisør, men måske en frisørstuderende.
  • Du får muligvis ikke en kvittering.
  • Der er som regel ikke trådløst internet, så du må bruge din egen data forbindelse til din smartphone mens du bliver klippet.
  • Måske bliver du kun klippet med maskine.

Men du kan selvfølgelig være heldig og finde en frisør der tilbyder det hele, kan det hele og som oven i købet er til at betale – i så fald hører vi meget gerne fra dig