Bedste glattejern test

Ghd glattejern test

Jeg hedder Emilie og har selv naturligt krøllet hår, lidt længere end til skuldrene og jeg er netop begyndt at bruge dette glattejern fra GHD.

Glattejern med keramiske plader

Glattejernet er lavet med keramiske plader, og det giver en hurtig glatning. Opvarmningstiden er kun 20 sekunder og temperaturen kan max blive 190 grader, hvilket sikrer, at mit hår ikke tager skade. Pladerne giver en hurtig varmeoverførsel, som medfører en hurtigere glatning.

Ghd V Gold Classic Styler Glattejern kostede 1.399 kr, men Nicehair har ofte en lidt bedre pris (tjek prisen her). Styleren er et forbedret design, som tilføjer et anderledes look og kan beskyttes og pakkes ned lige efter brug. Hvilket giver mulighed for at opnå den samme styling uanset hvor i verden man befinder dig. Glattejernet passer på den måd godt til personer, som ligesom mig rejser ofte.

Jeg kan virkelig varmt anbefale ghd – V Gold Classic Styler Glattejern, da det er et kvalitetsprodukt som virker og dermed investeringen værd.

Glattejernet bruger jeg selv til daglig styling, fordi det er hurtigt og nemt. Jeg synes glattejernet holder en mere konstant temperatur, og derfor giver mere ensartede resultater. Jeg får det resultat jeg ønsker og samlignet med mit tidligere glattejern behøver jeg færre strøg med ghd. Pladerne på ghd – V Gold Classic Styler har en glat overflade, som gør styleren glider nemt gennem håret og efterlader det utrolig glansfuldt.

De keramiske plader giver dig mulighed for at style større sektioner af hår på en gang. Det tager mig lige omkring 10 minutter.

>>Tjek prisen her

Fladjern fra HH Simonsen

Tidligere brugte jeg et fladjern af mærket HH Simonsen. Men jeg udskiftede mit gamle glattejern, fordi det var slidt. Jeg følte tiden var inde til at prøve et nyt, og havde hørt mange piger snakke om GHD. Flere af mine veninder kom med positive tilbagemeldinger efter at have prøvet ghd’s glattejern.

Mit valg af glattejern

Jeg mener glattejernet er egnet til piger med både lige og krøllede frisurer. Idet Glattejernet et indbygget med en max temperatur på 190 grader, velegner det sig til alle hårtyper.

Dette glattejern har hjulpet mig med at skabe et perfekt glat look.Det er uden tvivl det bedste glattejern jeg har haft!

>>Tjek prisen her